Ik ben nieuw hier in de regio Eindhoven. Kort na mijn pensioen ben ik verhuisd vanuit Groningen naar deze stad. Dat heeft me werkelijk goed gedaan en voel me weer jong van lijf en leden.  Onderneem graag zaken  als steden bezoeken , op het strand of in de vrije natuur wandelen.                              Eveneens kan ik thuis op de bank zittend volop genieten van een goede film en doe dat dan wel het liefst in een aangenaam gezelschap.                          Heel wat oudere heren stellen een jonge arm-mate op prijs. Echter niet iedereen wil met een heel jonge dame op dinnerdate, al zijn zij nog zo intelligent en welbespraakt. De wat oudere mannen van zeg zo'n 60+ willen graag discussiëren over onderwerpen uit het verleden. Dan is het wel zo prettig als de dame in kwestie daar  goed over kan meepraten.

Mijns inziens is er geen mooiere combinatie denkbaar dan een prachtige, wat oudere  rijpe dame,die een eigen loopbaan heeft gehad en dus over van alles en nog wat kan discussiëren en er ook nog eens uitziet als een droomvrouw,mag ik wel zeggen.

Ik probeer  al uw dromen realiteit te maken, al is het maar voor een korte duur. En bedenk: U gaat tenslotte elke avond weer naar bed al of niet met mij als droommate.

Ik heb seks met mijn ogen open, ook doe ik mijn bril niet af, wil alles zien. Het heeft trouwens erg lang geduurd voor ik geluid durfde te maken tijdens seks.

U maakt een keuze en neemt via mijn  email   brandstonnique@gmail.com  contact   met mij op voor het maken van een afspraak  .

Seks onderstreept de kwetsbaarheid van de ander niet altijd,goedschiks dan wel kwaadschiks.

 

Thuis je eerste afspraakje?

Thuis je eerste afspraakje? Al een paar maanden heb je veel contact met een leuke mogelijke partner. Het klikt en je bent toch echt eens toe aan meer dan alleen maar contact via de datingsite. Je besluit om het erop te wagen en een afspraak voor te stellen bij jou thuis. Er zijn ongelooflijk veel mannen die het geweldig vinden om een sexafspraak met een heuse milf te maken.  Het is een leeftijd waarop ze al veel op seksueel gebied hebben ontdekt en daardoor lijken ze honger naar meer te hebben. Getrouwde rijpere vrouwen, maar ook vrijgezelle dames staan hoog aangeschreven, op zoek naar dat ene spannende sekscontact waarmee ze hun fantasieën uit kunnen leven. Het is juist  wat iedere man  die zoekt  op een datingsite wil en laat jij nou net de persoon zijn die hem dat bij uitstek kan bieden. Het maakt namelijk niet uit hoe oud je bent of waar je vandaan komt, als je eenmaal een neukcontact hebt gemaakt, dan verlangt hij maar één ding van je en dat is een heerlijke nacht vol passie en sex.

Ik ben nieuw hier in de regio Eindhoven. Kort na mijn pensionering ben ik vanuit Groningen naar deze stad verhuisd. Dat heeft me werkelijk goed gedaan en voel me weer jong van lijf en leden en opmerkelijk fit. Werkelijk een droomvrouw,mag ik wel zeggen.

Ik heb seks met mijn ogen open,ook doe ik mijn bril niet af, wil alles zien. Het heeft trouwens erg lang geduurd voor ik geluid durfde te maken tijdens seks.

Lieve clientèle, zondagmiddag 13 januari ben ik thuisgekomen van skiën. De maandagavond daarop had ik een afspraak die heel vervelend, zelfs eng met een bedreiging is afgelopen. Daarvan ben ik dusdanig geschrokken dat ik naar een psycholoog ben gegaan die mij het advies gaf dit werk voorlopig niet meer te doen. Daarop heb ik de beslissing genomen een rustperiode in acht te nemen. Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik het niet of nauwelijks meer aandurf. Als ik de indruk krijg  dat u ontzettend uitziet naar een seksuele ontmoeting met mij dan betreur ik het voor U heel erg maar het is nu eenmaal zo. Lieve knuffels.