Ik ben nieuw hier in de regio Eindhoven. Kort na mijn pensioen ben ik verhuisd vanuit Groningen naar deze stad. Dat heeft me werkelijk goed gedaan en voel me weer jong van lijf en leden.  Heel wat oudere heren stellen een jonge arm-mate op prijs. Echter niet iedereen wil met een heel jonge dame op dinnerdate, al zijn zij nog zo intelligent en welbespraakt.       De wat oudere mannen van zeg zo'n 60+ willen graag napraten over onderwerpen uit het verleden. Dan is het wel zo prettig als de dame in kwestie daar  goed toe in staat is.

Mijns inziens is er geen mooiere combinatie denkbaar dan een prachtige, wat oudere  rijpe dame,die een eigen loopbaan heeft gehad en dus over van alles en nog wat kan discussiëren en er ook nog eens uitziet als een droomvrouw,mag ik wel zeggen.

Ik probeer  al uw dromen waar te maken, al is het maar voor  korte duur. En bedenk: U gaat tenslotte elke avond weer naar bed al of niet met mij als droommate.

Ik heb seks met mijn ogen open, ook doe ik mijn bril niet af, wil alles zien. Het heeft trouwens erg lang geduurd voor ik geluid durfde te maken tijdens seks.

U wilt een date,  neem dan via mijn  email   brandstonnique@gmail.com  contact op voor het maken van een afspraak  .

 

 

Ik ben een mooie, verslavende, geile vrouw met een lekker strak, licht geschoren en vooral nat kutje. Ik hou van geile gesprekken en sterke verhalen, porno kijken met mooie geile lingerie aan. Lekker spelen met de toys voor je, sperma slikken, mezelf betasten, laten klaarkomen en jou gek maken. Ik geil op aandacht, grote lullen, kleine lullen, donker of blank,  alles wat erbij me inpast

 

De laatste tijd verliepen enkele afspraken   heel vervelend, eng met een bedreiging zelfs. Daarvan ben ik dusdanig geschrokken dat ik naar een psycholoog ben gegaan die mij het advies gaf dit werk voorlopig niet meer te doen. Daarop heb ik de beslissing genomen een rustperiode in acht te nemen. Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik het niet of nauwelijks meer aandurf. Als ik ervan overtuigd ben dat u ontzettend uitziet naar een seksuele ontmoeting met mij dan neem ik uw verzoek in overweging. Lieve knuffels, Tonnique.

Hans Muhler

3 mei 2019  20:30 uur

Tonnia is een erg lieve en spontane opgeruimde vrouw. Het was de tweede keer dat ik haar bezocht.
Omdat ik het warm had, vroeg vooraf ik of we eerst samen konden douchen. Dat vond zij fijn en ik natuurlijk ook.Ik had met haar die vanavond een top uur.
We hebben gevreeën, gelachen en gepraat.Dank je Tonnia, je bent invoelend en je luistert echt goed, een uur, wat mij betreft, met G.F.E.!
Je hebt een prachtig mooi figuur voor je leeftijd, waar jezelf terecht trots op bent en waar je mij van  laat genieten.
Het ga je goed, en nogmaals bedankt Tonnia!

Message Body:
Voor  14 dagen had ik een afspraak met Tonnia. Was geil geworden op haar foto’s op de site Tonniqu.nl .
Haar erotische massage was enorm goed en in rustig tempo verzorgd. Gelukkig was zij niet zo slank als op de foto’s maar wat voller, wat mij terdege beviel.
Kom daar gauw op terug.
Groetend Ko

 

Tilburg Iris-hotel :Priveontvangst,

Tonnique stelt zich aan me voor: "ik houd van sex en vind het heerlijk om je sperma door te slikken". Dat was een geil begin. Eerst uitgebreid zoenen en haar lichaam verkennen. Daar kun je wel een kwartier voor uittrekken. Daarna uit de kleren en op bed verder. Tonnique probeert echt met je wensen mee te gaan. Uitgebreid pijpen en standje 69. Daarna Tonnique bovenop. Toen heb ik het initiatief overgenomen en verder gegaan in standje missionaris tot ik het niet meer hield. Snel condoom af en me klaar laten zuigen waarbij ze alles smakelijk doorslikte.

GeertDeGroote heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: "uitstekend".

 

Tonnique ontvangt vriendelijk en geeft de mogelijkheid om je op te frissen zowel voor als na de daad.
Enig minpuntje was dat ze niet de dame leek van op de foto, misschien in haar vroegere jaren. Ze was ook iets forser gebouwd met een leuk buikje dan op de foto maar het was zeker geen onknappe verschijning. Ze geeft je direct een aangenaam gevoel en  kijkt niet op de klok.
Ze begon met een zachte massage. Eerst de rug, daarna vroeg ze mij te draaien en masseerde mij met haar lekkere  borsten. Vervolgens begon ze met mijn junior te spelen en te masseren gevolgd door een zachte pijpbeurt, die best wel nog lang duurde.  Ze nam er de tijd voor.
Ik werd daarop erg geil en vroeg haar of ze graag had dat ik haar begon te likken,natuurlijk zei ze ja. We hebben dan lekker wat 69 gedaan. Na een tijdje wou ik haar gewoon neuken(uiteraard met condoom) en dat  werd een feest.

Ton Braber heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: acht.

 

Jordan Belchos  

30-10-19, 12:50
Lieve mooie Toni, het was de derde keer dat ik bezocht. Dit keer samen met een vriend.                                                                                                                  Het was nòg fijner dan de keren hiervoor.
We hebben eerst lekker gedoucht, daarna gekletst, gestoeid, gelachen en nog meer gepraat en samen een sigaartje gerookt en ‘t zo gewoon goed gehad met z n drieën ! Wat geef je veel en op een mooie lieve betrokken manier.
Je hebt gelukkig weinig vlees op je lijf , je doet  flink sport en dat voel je aan je lichaamskracht.
Wees zuinig op jezelf.
Ik kom graag bij je terug?

Message Body:
Vanmiddag een uur genoten met Tonnique. Wat een lieve oudere vrouw en wat doet ze alles met een gepaste inschatting en echt lekker.
Ik kan de weg naar een recensie nergens vinden, dus daarom op deze manier mijn complimenten aan Tonnique, een echte kanjer!
Liefs Huub

Zij  heeft kort rood haar en grijze ogen en is een gezellige meid.

Lekker uurtje mee samen geweest. Eerst gedoucht, daarna haar lichaam verkent. Pijpen door haar was lekker, afwisselend neuken een beetje plichtmatig zeker cowgirl en doggy maar wel fijn met handwerk afgemaakt.

DeStapper 

 

Dvp
Afbeelding – 484.5 KB 80 downloads

Reacties

Garrow
5 dagen geleden

21-12-18
Het verbaast me dat er voor deze prachtige nieuwe verschijning bij Huize Sandra nog geen recensies zijn.
Ze werkt er inmiddels toch alweer bijna een jaar. Zij is een zeer leuke en lieve DVP welke met plezier het vak beoefent.
Ze heeft een prachtig lichaam mooi gezicht en paar lekker borsten!
Herhalingsgevaar heel hoog….Tonia tot de volgende keer!
Garrow heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: goed

Antoon van Beers
5 dagen geleden

Ben op 18/02/19 met Tonnique in Eindhoven op stap geweest. Als je ze voor het eerst ontmoet zou je ze geen 68 jaar geven, eerder een jaar of 55+. Ze heeft voor de ontmoeting uitgesproken voorkeuren zoals eerst dineren en daarna naar een hotelkamer van haar keuze. Wat daar opviel was haar strakke lijf en dat haar vagina wel was geschoren maar niet echt kaal. Toch wel een aardig kutje om te likken. Het was leuk om seks met een oudere dame van boven de 55 te hebben. Een hele ervaring rijker ondanks haar poes waar een kapper flink zijn best nog eens op moet doen.
Ga naar https://www.speurders.nl/overzicht/tonnique-184117413.html?sr_ab=1&no_qs=True&query=tonnique
en je zult haar in volle glorie zien.

Ko Verboom
16 dagen geleden

Ging maandagmiddag voor Tonnnique naar Huize Sandra in Breda. Zij is bleek niet aanwezig zei een guitig donker meisje aan de deur. Zij was wel vrij voor een uur vertelde ze me. Omdat zij zo goed bij mij overkwam ging ik met haar in zee. Daar heb ik absoluut geen spijt van gekregen. De beschrijving in Hookers over deze Lorena daar is geen woord van gelogen, Het was een verfrissende kennismaking en ik ben alweer aan het sparen voor de volgende meeting.

Jan-tje
16 dagen geleden

9-08-19, 22:02

Afgelopen zaterdag voor het eerst een bezoek gebracht aan Huizen Sandra in Breda,had van te voren hun website bekeken die er goed en verzorgt uit ziet.
Werd netjes ontvangen door de gastvrouw,die mij begeleide naar een ontvangstkamertje,een tweetal dames stelde zich aan mij voor,mijn keuze deed mij even doen twijfelen maar heb voor Tonnia gekozen.
Zij is een mooie en leuke verschijninig en heeft een vlotte babbel en is in veel dingen geinteresseerd.
Omdat voor mij de eerste was,vroeg ik haar om het initiatief te nemen en dat was een goede keuze.
Kon merken dat zij veel ervaring heeft en zij heeft mij een genot vol uur bezorgd.
Vlinder Bedankt en tot volgend keertje.
Jan heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: ruim voldoende

Jim Walker
16 dagen geleden

29-10-19, 14:29
Bij de ontmoeting gelijk de herkenning en de welkomstbegroeting als vrienden, met een kus. Meteen op je gemak en in gesprek.Flesje wijn meegenomen omdat ik nog wist dat ze daar van houdt. Vond ze geweldig en laat dat merken. Langzaam krijgt het gesprek een opwindend maar vertrouwd gevolg, Heerlijk , als ik weer buiten voel ik licht en vrolijk als een vlinder.

Reactie plaatsen